Ny webbshop från grunden åt Hjälpoteket

Hjälpoteket.se är en webbutik som erbjuder hjälpmedel för syn- och hörselnedsatta. När de byggde sin e-handel valde de att bygga den i wordpress med woocommerce och anlita mig. Jag gjorde en helhetslösning med Facebookkoppling, Google merchants, Google ads samt grafik och logga. Kika in deras hemsida på https://hjälpoteket.se!

Så här skriver Jolin, marknadsansvarig på Hjälpoteket:

”Vi valde Rasmus på grund av hans låga priser men samtidigt oerhört stora kompentens, detta tillsammans med hans bra referenser gjorde det ett självklart val. Hemsidan blev dessutom snygg och väl anpassad för målgruppen.”

Kund ökar över 100% efter ny hemsida

Kunden Barkmans Industri har ökat över 100% i trafik mot föregående år efter en ny hemsida. Denna ökningen kommer av bland annat ökad effektivitet i AdWords och organisk trafik. Detta, i samband med en snyggare och snabbare hemsida samt ökad aktivitet i sociala medier har lyft in Barkmans i 2018.

Kommande satsningar på deras hemsida är ökad interaktivitet samt olika siter för privatpersoner och företag – vem vet, e-handel nästa?

Ansiktslyft åt känd radiojournalist

Kerstin Svenson har gjort sig känd på bland annat Sveriges Radio P4 och i Sörmlandsbygden för sina radioprogram och krönikor, hon behövde ett rejält lyft på sin hemsida byggd i WordPress. Sagt och gjort, hemsidan är moderniserad med tema och plug-ins från ThinkUpThemes samt Yoast SEO. Såhär skriver Kerstin:

”Att få till en snygg och informativ hemsida kräver en del av den som säljer tjänsten. Rasmus Gustafson har på ett analyserande och inlyssnande sätt hjälp mig att bygga en webbsida som jag är mycket nöjd med. Han är snabb, lyhörd, ger konkreta och proffsiga tips på alternativ när det gäller både teman och text -och bildupplägg. Rasmus har hjälpt mig att hitta den rätta känslan för just min webbsida, den jag efterfrågade när jag köpte hans kunskaper.”

Ny hemsida från grunden åt Barkmans Industri

Barkmans Industri är ett anrikt industriföretag från Eskilstuna som verkligen behövde en ny hemsida. Jag byggde en helt ny, SEO-optimerad WordPressida åt dem och resultatet blev otroligt. Med en ökning från Google, Bing och Yahoo på över 300% och en enorm trafikökning kan resultatet inte ses som annat än lyckat. Såhär säger Barkmans själva:

”Vi är mycket nöjda med det arbete Rasmus gjort med vår nya hemsida.

Han har varit väldigt lyhörd för våra önskemål och visioner och har många gånger kommit med nya och bättre infallsvinklar än vi själva tänkt oss från början.

Rasmus har stor kunskap inom området vilket har varit en trygghet för oss som inte har det.

Han har även hjälpt oss med rådgivning kring Facebook och gett oss en bild av hur den sociala mediavärlden fungerar.

Vi kan varmt rekommendera hans tjänster till er som behöver en hemsida eller behöver fräscha upp er befintliga.”

Kika in på deras nya hemsida här!
BARKMANS.SE

Barkmans.se

Barkmans.se

Grafikarbete åt Podcasten ”Ta en kaffe med oss”

Jag har gjort ett grafikarbete åt podcasten ”Ta en kaffe med oss”. Podcasten kan ni lyssna på här och grafiken ser ni nedan. Kunden blev mycket nöjd och skriver såhär till mig:

”Tiden mellan beställning och färdig produkt var önskvärt kort. Han lyssnade på vad vi hade tänkt oss, gav oss några förslag tidigt och när vi bestämt oss vilken bild vi ville köra på så fick vi strax därpå bilden vi önskade oss. Vi är mycket nöjda med såväl resultat, leverenstid och den personliga servicen!”

– Martin & Viktor

Ta en kaffe med oss webb